Működő magyar webkatalógusok, linkgyűjtemények 
2019. jún. 18.

Katalógusok, magyar keresőbarát webkatalógusok és lingyűjtemények


Katalógusok: Működő magyar keresőbarát webkatalógusok listája. Linkgyűjtemények, linkek, linkkatalógusok és webkatalógusok.

WYW katalógusok

WYW katalógusok
http://www.wyw.hu/
WYW tematikus katalógusok, közel 400 aloldallal, melyek száma hétről hétre változik, a katalógusrendszer több mint 100.000 linkkel rendelkezik.

Hungarian Web linkgyűjtemény

Hungarian Web linkgyűjtemény
http://www.hungarian-web.hu/
Hungarian Web linkgyűjtemény - Dinamikusan fejlődő magyar linkgyűjtemény, közel ötezer linkkel, és többszáz kategóriával.

WYW kereső és katalógus

WYW kereső és katalógus
http://kereso.wyw.hu/
WYW Kereső és Katalógus. WYW Tematikus Katalógusok kereső motorja, önálló katalógussal. Katalógusunkban 2010 Augusztusában: 848 kategória, és 3737 weboldal.

Hun Web katalógus

Hun Web katalógus
http://www.hun-web.hu/
Hun-Web Katalógus és Kereső. Segíts Te is, egy dinamikusan fejlődő Magyar katalógus felépítésében.

WYW Directory

WYW Directory
http://directory.wyw.hu/
WYW Globál directory, a wyw katalógusok globális gyűjtő oldala. Több mint 1500 kategóriában, majd 17000 oldallal.

Magyar Honlap Webkatalógus

Magyar Honlap Webkatalógus
http://www.magyar-honlap.hu/
Magyar Honlap Webkatalógus. Magyar nyelvű weboldalak tematikus webkatalógusa: link, linkek, weblinkek, linkgyűjtemény. Ajánlj Te is weboldalt webkatalógusunkba. Honlap ajánlása regisztrációhoz kötött, de ennek vannak előnyei is. Saját magad tudod az ajánlott oldalt menedzselni.

StartLap Lapkatalógus

StartLap Lapkatalógus
http://www.startlap.hu/lapkatalogus/
A legidősebb Magyar linkgyűjtemény rendszer, a Holland Startpagina mintájára. Kategóriák: Apróhirdetés, Autó, Álláskereső, Bank, Bankkártya, Biztosítás, CD borító, Chat, Cheat kód, Egészség, E-mail, Gyerekszoba, Hardver, Hírek, ...

Lapozz.hu

Lapozz.hu
http://www.lapozz.hu/
Lapozz.hu - kereső és linkgyűjtemény. A lapozz.hu-nál, a Startlap-hoz hasonlóan lehetőség van aloldalak szerkesztésére.

tlap.hu

tlap.hu
http://tlap.hu/
tlap.hu tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus, hasznos linkek témakörökben Az élet minden területét érintő specifikus, tematikus linkgyűjtemény linkes, dobozos és egyedülállóan képes leírásokkal bővítve. Témáink felölelik többek között az egészség, életforma, ingatlan, gasztronómia - receptek, közlekedés, kultúra, otthon és család, de a sport, szabadidő, utazás széles körét is.

Linkek.hu

Linkek.hu
http://linkek.hu/
Linkek.hu - linkgyűjtemény. - Térkép, utcakereső. Keresők. Sport. Hírek. Nőknek. Bank. Biztosítás. Étel. Gazdaság. Horoszkóp. Orvos. Képeslap küldés. Zene. Erotika. Intézmények.

VIP Linkgyűjtemány

VIP Linkgyűjtemány
http://www.viplinkek.hu/
Ha népszerűsíteni szeretnéd oldalad küldd be hozzánk bátran. A bekerülés ingyenes, viszont link nem kötelező, de ha kapunk annak örülünk. Kézzel szerkesztünk és ellenőrzünk minden linket. Keresőbarát katalógusunk biztos elnyeri tetszésedet.

Magyar Toplista

Magyar Toplista
http://www.huntop.hu/
Az interneten ma már szinte szükségessé vált rangsorolni az oldalakat. Mi ezt megtesszük, de kizárólag csak magyar nyelvű oldalakat fogadunk el. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezze és bemutassa nektek.

Linkelde a keresőbarát linkkatalógus

Linkelde a keresőbarát linkkatalógus
http://linkelde.hu/
A linkkatalógusok Chokito-ja, azaz ronda, de finom. A keresőbarát linkkatalógus megalkotásakor bizony nem a design volt az elsődleges. Minden porcikája a az eredményes keresőoptimalizálást (SEO) szolgálja.

Linkgyűjtemény - GYIK

Linkgyűjtemény - GYIK
http://www.gyik.com/
Keresőbarát és dinamikusan növekvő magyar nyelvű linkgyűjtemény 75 főkategóriával, amelyekbe folyamatosan kerülnek be az újabb és újabb honlapok. Amennyiben a linkgyűjteményben nincs megfelelő kategória a lap számára, a látogatók új kategóriákat is ajánlhatnak. A beküldés ingyenes, az elfogadás gyors, backlinket nem szükséges adni.

Szállás, szálláskereső katalógus

Szállás, szálláskereső katalógus
http://szallaskereso.wyw.hu/
Wyw szálláskereső és katalógus. Tematikus keresőnkbe kizárólag csak szállással, utazással és utazással kapcsolatos oldalak regisztrációját fogadjuk el. Regisztráció után az oldal bekerül katalógusunkba, és kereső indexünkbe.

SMB Üzleti Linktár

SMB Üzleti Linktár
http://www.smbdir.com
SMB Üzleti Linktár - 100%-osan keresőbarát, INGYENES, üzleti linkkatalógus. Regisztrálja Ön is cégét, vállalkozását kereső optimalizált linkgyüjteményünkbe! Egy regisztrációval akár 16 értékes linket is szerezhet az ÖN weboldalára! Linkkatalógusunkban INGYENES felületet adunk a kis és közepes méretű cégek számára hirdetések elhelyezésére. Az ÖN beküldött linkjei automatikusan kiposztolódnak több közösségi oldalra, és más weboldalainkra is. Amennyiben angolul is feltölti cégbemutatóját akár 16 értékes és releváns linket is kaphat tőlünk mindezt EGY REGISZTRÁCIÓÉRT cserébe! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Weboldalának címén kívül részletes cégbemutatót (elérhetőségekkel) illetve tetszőleges számú PR cikket is beküldhet így maximalizálva a hirdetés eredményességét!

Seo, webmester katalógus

Seo, webmester katalógus
http://seoszakerto.com/katalogus/
A seo webmester katalógus webmesterek részére nyújt segítséget leginkább a webmestereknek való linkek gyűjtésével is. A seo katalógus eltökélte, hogy egy oldalon gyűjti össze az összes webmesternek való oldalakat magyar nyelven. Ha te is tudol webmesteres linket, ajánlhatod a szerkesztőnek a linkajánlónál is. Ám. :)

PR cikkek

PR cikkek
http://szinkronfoto.hu/pr-cikkek/
Gyere és küldj szöveges tartalmat linkkel! PR cikket küldhet bárki aki a szabályzatba belefér. Nincs regisztráció, nincs viszontlink kötelezezzség egyenlőre, rövid az elbírálási idő, hét egyedileg fogalmazott kerek mondat kell csak.

Linkgyűjteménybe gyors megjelenéssel

Linkgyűjteménybe gyors megjelenéssel
http://linkfal.szinkronfoto.hu
Gyors és hatékony katalógusomba lehet linket beküldeni bárkinek akinek fontos, hogy az aktuális weblapját jobban szeresse a Google. A használata egyszerű, hamar megjelenítem a beküldött linket, hamar megjelenik a tartalom a keresőben.

Feketén-Fehéren webkatalógus

Feketén-Fehéren webkatalógus
http://linkkatalogus.szinkronfoto.hu
Ingyenesen és gyorsan lehet honlapokat népszerűsíteni a Feketén-Fehéren webkatalógusom által. Sok kategóriából lehet választani, minden linknek lehet helyet találni. Gyors, egyszerű beküldés, a beküldött tartalmat is hamar publikálom. Gyere és linkelj be hozzám!

Weblinkek

Weblinkek
http://weblinkek.szinkronfoto.hu/
Szeretel linkeskedni? Ha igen, akkor gyere és linkelj be katalógusomba. Regisztrálásra nincsen szükség, a beküldésed is hamar megjelenik. Gyorsan, egyszerűen és díjtalanul kerülhet be weblapod a Weblinkek oldalára.

Ajánl weboldalt, oldalunkra! Azonnali megjelenés! Weboldal ajánlása

AdatvédelemHasználati feltételekAjánlás feltételei Thumbnails - M-Software.de Partnereink

© 2010-2019 99weblap.com